سخت افزار POS رستوران هر وسیله ای است که به عنوان ورودی و خروجی برای عملکرد سیستم POS عمل می کند. برای صنعت رستورانداری، سختافزار POS میتواند مانند آیپد یا گوشیهای هوشمند ساده باشد، یا میتواند مانند یک راهاندازی کامل با اسکنر بارکد، کشوهای پول نقد و سیستم نمایش آشپزخانه (KDS) پیچیده باشد.مهم است که توجه داشته باشید که سخت افزار مورد نیاز شما به نرم افزار POS مورد استفاده شما بستگی دارد. این بدان معناست که شما نمی توانید یک کارت خوان تصادفی بخرید و انتظار داشته باشید که با سیستم POS شما کار کند. قبل از خرید هر سخت افزاری، از سازگاری آن با نرم افزار رستوران POS خود اطمینان حاصل کنید.
تفاوت سخت افزار POS و نرم افزار POS
سخت افزار POS جزء فیزیکی سیستم POS است. اینها قسمت هایی هستند که می توانید ببینید و لمس کنید، مانند iPad که به عنوان پایانه پرداخت استفاده می شود. تمام سختافزار POS دادهها را از سیستم POS مرکزی ارسال و دریافت میکند و یک اتصال محکم برای دادهها ایجاد میکند تا گزارشهای POS دقیق تولید کند.در مقابل، نرم افزار POS بخش نامشهود است. مجموعه ای از دستورالعمل هاست که سیستم را اجرا می کند. برای کار با نرم افزار به سخت افزار مناسب نیاز دارید.
اجزای ضروری سخت افزار POS برای رستوران ها چیست؟
رستورانها معمولاً نیازمندیهای ویژهای برای سختافزار برای تطبیق با جریانهای کاری پیچیدهشان هستند. جدا از سختافزار رایج برای خردهفروشیها مانند پایانههای پرداخت و چاپگرهای رسید، رستورانها به قطعات اضافی مانند کیوسکهای خود سفارشگیر، سیستمهای نمایش آشپزخانه (KDS) و سیستمهای POS دستی نیاز دارند.بیایید تجهیزات محبوب مورد نیاز برای یک رستوران را بررسی کنیم:
۱-نمایشگر لمسی
مانیتور صفحه لمسی ستون فقرات سیستم POS است. مانیتور صفحه لمسی با زنگ زدن سفارشات، ساعت وارد کردن، تنظیم قرارها و موارد دیگر به عنوان جلوی POS عمل می کند.مانیتوری که جلوی خانه شما را اجرا می کند می تواند یک تبلت یا صفحه نمایشی باشد که به صفحه نمایش مشتری و تجهیزات جانبی متصل می شود. شما ۲ انتخاب برای تبلت های POS دارید: iPad و Android، بسته به اینکه سیستم POS شما با کدام یک سازگار است.
۲-کارت خوان اعتباری
یک کارت خوان اعتباری، پرداخت های اعتباری، بدهی و بدون تماس را ایمن جمع آوری می کند. این یک جزء سخت افزاری POS ضروری است زیرا مشتریان بیشتری گزینه های پرداخت بدون نقد را انتخاب می کنند.سبک کارت خوان های اعتباری متفاوت است. این می تواند یک دستگاه کوچک با کشیدن کارت باشد که به رایانه لوحی شما وصل شده یا یک ترمینال کامل با چاپگر رسید و پد لمسی. اگر فقط به یک گزینه اولیه نیاز دارید، مطمئن شوید که ترمینال شما حداقل یک تراشهخوان سازگار با EMV دارد. این برای سیستم POS شما امن تر است.
۳-نمایشگر رو به مشتری
نمایشگر رو به مشتری صفحهای است که رو به روی مشتریان شما قرار میگیرد تا به آنها اجازه دهد سفارشهایشان را ببینند، تراکنشهایشان را تأیید کنند و نامشان را امضا کنند. این به ویژه برای رستوران ها مفید است. این صفحه نمایش از اشتباهات در پردازش سفارش جلوگیری می کند و به مشتریان اجازه می دهد تا سفارشات خود را قبل از ارسال به آشپزخانه بررسی کنند. هنگامی که صفحه نمایش رو به مهمان استفاده نمی شود، می توانید آن را طوری برنامه ریزی کنید که محصولات ویژه روزانه، اقلام فروش یا تبلیغات برند شما را نشان دهد.
۴-صندوق پول
علیرغم محبوبیت روزافزون پرداخت های دیجیتال، رستوران ها همچنان کشوی پول نقد را نگه می دارند. کشو پول دستگاهی با مکانیزم قفل ایمن برای ذخیره پول نقد شما برای تراکنش است. امروزه کشوهای پول نقد مدرن می توانند از طریق USB یا بلوتوث با پایانه های POS شما ادغام شوند. هنگام انتخاب کشو پول، می توانید اندازه و تعداد اسلات و سینی های سکه مورد نیاز خود را در نظر بگیرید.
۵-اسکنر بارکد
اگرچه بارکد اغلب توسط مشاغل خردهفروشی استفاده میشود، اما رستورانها میتوانند از بارکد نیز استفاده کنند – بهویژه آنهایی که مواد غذایی یا کالاهای بستهبندی شده را میفروشند.بارکد خوان با اسکن بارکد خود و افزودن آن به سبد خرید مشتری، اطلاعات محصول را دریافت می کند.می توان آن را به پایانه های POS متصل کرد، بنابراین می توانید اسکن را از جدول ثبت یا صفحه سفارش بررسی کنید. علاوه بر این، اسکنرهای بارکد می توانند به شما کمک کنند تا موجودی را با شمارش خودکار سهام هنگام فروش مدیریت کنید و داده ها را با سیستم POS خود همگام سازی کنید.
۶-چاپگر رسید
یک چاپگر رسید از چاپ حرارتی برای تولید رسید هنگام خرید مشتریان استفاده می کند. اگر چندین مانیتور و رجیستر دارید، میتوانید انتخاب کنید که چند چاپگر رسید میخواهید یا همه را فقط به یک چاپگر متصل کنید.
۷-کیوسک سلف سرویس
کیوسکهای سلفسرویس یا کیوسکهای خودخروجی، به مشتریان این امکان را میدهند تا سفارشهای خود را سفارشی کنند و بدون صندوقدار پرداخت کنند. طبق NICE، ۸۱ درصد از مشتریان انتظار گزینه های سلف سرویس بیشتری دارند. علاوه بر این، سام زیتز، مدیر عامل GRUBBRR، فاش کرد که میانگین ارزش سفارش مشتریان با استفاده از کیوسک سلف سرویس بین ۱۲ تا ۲۰ درصد افزایش می یابد.در حالی که یک نقطه فروش کیوسک یک سرمایه گذاری اولیه بزرگ است، می تواند در طول زمان با سفارش های بیش از حد یا مبلغ بلیط، درآمد بیشتری برای کسب و کار شما داشته باشد. علاوه بر این، می تواند هزینه های نیروی کار را کاهش دهد و کارکنان شما را آزاد کند تا بر انجام سفارش تمرکز کنند.
۸-چاپگر آشپزخانه
اگرچه بسیاری از رستورانها اکنون از بلیطهای دیجیتالی آشپزخانه استفاده میکنند، اما بسیاری از آنها هنوز یک چاپگر آشپزخانه را در بسته سختافزاری خود دارند. با استفاده از فناوری چاپ ضربه ای رسید ایجاد می کند که لکه گیری را دشوار می کند. برخلاف پرینترهای رسید، چاپگر آشپزخانه برای کارکرد خاص در محیط های گرم یا مرطوب طراحی شده است. چاپگر آشپزخانه به دلیل توانایی آن در تحمل گرما، رطوبت و دست های چسبنده، انتخاب مناسبی برای مناطق شلوغ آماده سازی غذا است.
۹-سیستم نمایش آشپزخانه (KDS)
یک سیستم نمایش آشپزخانه (KDS) سفارشات را از کارکنان منتظر دریافت می کند و از طریق سیستم POS برای کارکنان آشپزخانه ارسال می کند. این به نظارت بر زمان آماده شدن ظرف کمک می کند تا بتوانید هر تنگنا را شناسایی کنید. این یک سختافزار مهم POS رستوران است که هدف آن جایگزینی سفارشهای شفاهی سنتی یا سفارشهای بلیط دستنویس است، بنابراین خطاهای ارتباطی را حذف میکند.
KDS می تواند یک صفحه نمایش لمسی برای رستوران های کوچک باشد، در حالی که می تواند شامل یک چاپگر و یک نوار دست انداز برای مشاغل بزرگتر باشد. یک KDS خوب باید متن هایی را نمایش دهد که از فاصله دور به راحتی خوانده شوند و در عین حال در محیطی گرم و چرب تحمل کنند.برخی از KDS ویژگی های بیشتری نسبت به فهرست کردن سفارشات دارند. آنها می توانند اولویت سفارش را ترتیب دهند و سفارشات را بر اساس دوره جدا کنند. علاوه بر این، آنها می توانند با سفارش آنلاین ارتباط برقرار کنند و همه سفارشات را در صف همگام کنند.
۱۰-صفحه منو دیجیتال
در حال حاضر بسیاری از رستوران ها از منوی دیجیتالی برای نشان دادن منوها، غذاهای ویژه یا تبلیغات فعلی خود به مشتریان استفاده می کنند. شما می توانید منوی دیجیتال خود را در یک سیستم نرم افزاری POS ایجاد کنید و فقط به یک صفحه نمایش و یک روتر برای نمایش آن نیاز دارید. برخی از گزینه ها می توانند یک تلویزیون صفحه تخت، یک تبلت POS برای رستوران ها، یک تابلوی علامت اختصاصی و سایر گزینه های دستی باشند.
مطالب مرتبط: