برای یک صاحب کسب و کار در صنعت رستوران، داشتن نبض شما بر روی بزرگترین روندهای آینده در صنعت شما سودمند است. اگر موفق به انجام این کار نشوید، در غبار میمانید زیرا فناوریهای جدید به طور دائم صنعت را تغییر میدهند و سایر رستورانها قبل از شما آنها را در آغوش میگیرند. با این حال، اگر به خواندن ادامه دهید، بهتر متوجه خواهید شد که چه چیزی در راه است و چگونه آماده شوید. در این مقاله به معرفی داغ ترین ترندهای تجهیزات در سال ۲۰۲۳ می پردازیم:
۱-پرینتر سه بعدی و غذا
آیا می توانید تصور کنید که تمام تجهیزات قدیمی خود را با چاپگرهای سه بعدی جایگزین کنید؟ این ممکن است در سال های آینده یک واقعیت باشد. متخصصان یادگیری ماشین و رباتیک شروع به استفاده از هوش مصنوعی برای چاپ سه بعدی مواد غذایی کرده اند. در واقع، روشهای چاپ سه بعدی غذا حتی میتوانند پروفایل طعم و محتوای غذایی را سفارشی کنند.
این یک روش فوق العاده خارج از جعبه و غیر متعارف برای پختن غذا است، اما شروع به جلب توجه می کند. ممکن است مدتی طول بکشد، اما این روش تولید مواد غذایی احتمالاً صنعت را طوفانی خواهد کرد. هنگامی که مشتریان شروع به اعتماد به این فرآیند کنند و متوجه شوند که غذاهای پرینت سه بعدی به همان اندازه غذاهای سنتی خوشمزه هستند، همه مایل به امتحان آن خواهند بود.
۲-تجهیزات آشپزی کارآمد
کسب و کار رستوران به طرز باورنکردنی سازگار است. سرآشپزها عادت دارند از تجهیزاتی استفاده کنند که زندگی آنها را آسان تر کرده و بهترین انعطاف را به آنها ارائه می دهد. این امر به ویژه در مورد افزایش آگاهی در مورد چگونگی تأثیر ما بر محیط زیست و بودجه خود با تجهیزات و ابزارهای آب و برق صدق می کند.
بنابراین، کسب و کارها در صنایع غذایی به دنبال تجهیزات سازگاری هستند که ضایعات را محدود کرده و در درازمدت باعث صرفه جویی در هزینه ها شود. به عنوان مثال، جدیدترین دستگاه پرس پیتزا برای شما هزینه زیادی ندارد و تولید را در آشپزخانه سرعت می بخشد. به طور مشابه، فری که می تواند به شما بگوید چه زمانی از قبل گرم شده است و چه زمانی غذا آماده است، گران تر خواهد بود، اما به مرور زمان باعث کاهش ضایعات مواد غذایی و استفاده از لوازم خانگی می شود.
اگرچه نشانهای از حمله رباتها نیست، اما رستورانها شروع به برداشتن تمام موانع در استفاده از تجهیزات خودکار کردهاند. ماشینهای ظرفشویی خودکار میشوند، و ما انتظار داریم که این شروع یک موضوع بسیار بزرگتر باشد که در آن بیشتر تجهیزات کاملاً خودکار میشوند.کسب و کار رستوران به طرز باورنکردنی سازگار است. سرآشپزها عادت دارند از تجهیزاتی استفاده کنند که زندگی آنها را آسان تر کرده و بهترین انعطاف را به آنها ارائه می دهد. این امر به ویژه در مورد افزایش آگاهی در مورد چگونگی تأثیر ما بر محیط زیست و بودجه خود با تجهیزات و ابزارهای آب و برق صدق می کند.
بنابراین، کسب و کارها در صنایع غذایی به دنبال تجهیزات سازگاری هستند که ضایعات را محدود کرده و در درازمدت باعث صرفه جویی در هزینه ها شود. به عنوان مثال، جدیدترین دستگاه پرس پیتزا برای شما هزینه زیادی ندارد و تولید را در آشپزخانه سرعت می بخشد. به طور مشابه، فری که میتواند به شما بگوید چه زمانی از قبل گرم شده است و چه زمانی غذا آماده است، گرانتر خواهد بود، اما به مرور زمان باعث کاهش ضایعات مواد غذایی و استفاده از لوازم خانگی میشود.
۳-تغییرات طراحی
برای تطبیق با افزایش هزینه های تجاری، اپراتورهای خدمات غذایی گزینه های تجهیزات کوچکتر را نسبت به تجهیزات بزرگتر برای بهینه سازی فضای خود انتخاب می کنند. این به آنها اجازه می دهد تا در هزینه های اجاره یا رهن صرفه جویی کنند و در عین حال عملیات منظم خود را حفظ کنند.
تغییرات زیبایی شناختی نیز رخ می دهد. آشپزخانه های باز تجاری فضایی را برای تجهیزات آشپزی بهتر و شیک تری باز می کنند. سرخ کردنی ها و فرها در رنگ ها و مواد منحصر به فرد شروع به عرضه می کنند. تجهیزات در حال حاضر اغلب با گزینه های سفارشی سازی، مانند پانل ها و دستگیره ها در مواد مختلف ارائه می شوند.
۴-اینترنت اشیا (IoT)
ما بهعنوان یک جامعه بهطور فزایندهای از طریق تجهیزات هوشمندی که در اختیار داریم به هم متصل میشویم، و تعجبی ندارد که این روند در صنعت رستورانداری رخنه کند. اینترنت اشیا شامل اشیایی با قابلیتهای هوشمند ذخیره و تبادل اطلاعات با سایر اشیاء هوشمند در یک شبکه است.
اینترنت اشیا چندین مزیت صرفه جویی در هزینه را به همراه دارد که در همه جا اجرا می شود. به عنوان مثال، کنترل بی سیم اجاق ها، اجاق ها و فریزرها می تواند متوجه شود که قطعات نیاز به تعویض دارند و آنها را برای شما سفارش دهد. آنها می توانند همه چیز را از دما گرفته تا حرکت گرفته تا رطوبت و ولتاژ و موارد دیگر نظارت کنند. علاوه بر این، می توانید به راحتی این دستگاه ها را از طریق تلفن هوشمند خود نظارت کنید.
۵-فن آوری های جدید آشپزی
پخت و پز القایی یک ترند مهم خدمات مواد غذایی برای سال ۲۰۲۳ است. اجاق های القایی می توانند دستگاه اجاق گاز را به سرعت و کارآمد گرم کنند و از اتلاف انرژی به سطوح اطراف یا هوا جلوگیری کنند. این بدان معنی است که اپراتورها می توانند غذاهای مختلف را به طور همزمان بدون گرم کردن بیش از حد آشپزخانه یا تجهیزات بپزند. اگر تا به حال در یک آشپزخانه پر از آب رفته باشید، می دانید که چقدر می تواند ناراحت کننده باشد. آیا می توانید تصور کنید که روزانه پنج تا شش ساعت در دمای بالا کار کنید؟ ناخوشایند است، بنابراین این روند برای کارمندانی که به دنبال راحتی بیشتر در محل کار خود هستند عالی است.
همچنین باید مراقب کوره های فرکانس رادیویی حالت جامد (RF) باشید. ما می دانیم که این یک لقمه است، اما اجازه دهید توضیح دهیم. اجاقهای RF مانند مایکروویو هستند، فقط قویتر هستند، ظرفیت بیشتری دارند و میتوانند با هر غذایی سازگار شوند تا آن را به طور کامل و یکنواخت بپزند. در واقع، اگر ماهی محصور در یخ را در اجاق RF قرار دهید، فر می تواند ماهی را بدون آب شدن یخ بپزد! این دستگاه انقلابی است، زیرا می توانید سفارشات را سریعتر و کارآمدتر از حالت عادی آماده کنید.
فرهای چند پز نیز در حال افزایش هستند. واحدهای لبه برش دارای چهار محفظه به صورت عمودی با دمای کنترل شده، زمان پخت و سرعت فن هستند. این به هر کسی اجازه میدهد تا با تهیه مواد غذایی مختلف – مانند ماهی، پیتزا، بیکن و شیرینیها – همه با تجهیزات یکسان، چند کار را انجام دهد. آیا می توانید مقدار پول و زمان صرفه جویی را تصور کنید؟ کمی زیاد!
به یک دلیل خوب، پایداری یک محرک پیشرو در هر صنعتی است و این بزرگترین روند در صنعت خدمات غذایی است. میتوانید آن را در افزایش شهرداریها مشاهده کنید که چیزهایی مانند نیهای پلاستیکی را که به راحتی تجزیهپذیر نیستند، ممنوع میکنند. در عوض، صاحبان رستوران ها شروع به استقبال از ظروف گیاهی و بسته بندی مواد غذایی کرده اند. و فقط از اینجا بالا می رود! صنعت غذا به طور مداوم در طول سال ۲۰۲۳ راه هایی برای بهبود پایداری پیدا خواهد کرد.
ظهور رباتیک
هوش مصنوعی در آشپزخانههای تجاری چیزی نیست که ما باید منتظر آن باشیم – امروز در خانه ما را میزند. رباتیک فوق العاده مفید است، زیرا هزینه های نیروی کار را کاهش می دهد. در حال حاضر، ما چیزهایی مانند منوهای دیجیتال و پدهای پرداخت را روی میزها داریم. کیوسک های سلف سرویس نمونه دیگری هستند که به طور کلی جایگزین صندوق فروش می شوند. مشتریان می توانند منوها را مرور کنند و سفارشات را بدون کار با هیچ کارمند انسانی انجام دهند.
مطالب مرتبط: